keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Voi kauhistus - Taimi sai kohtauksenTaimi Turkulainen oli kävelemässä kaupungilla, kun yhtäkkiä hänelle tuli outo olo päähän, ja jalat eivät enää kantaneet. Hän näki, että ihmisiä kerääntyi ympärille, ja ambulanssi saapui. Paareilla maatessaan hän ryhtyi huolehtimaan: "Osaatteko Te nuori mies sinne uuteen yhteispäivystykseen. Olisi hyvä mennä sinne suoraan, kun naapurikin kuoli ruttoon, joku kohtaus silläkin oli." 
Onneksi Taimin puhe oli tässä vaiheessa jo niin puuroutunut  aivoinfarktin vuoksi, että ambulanssin miehistö ei siitä selvää saanut. Pahimmassa tapauksessa olisi saattanut aiheutua turhaa hämminkiä.

Taimi sai hyvää hoitoa; tukos aivojen verisuonistossa hoitui pian pois. Terhakas kuntoutuja kun Taimi oli, niin jo muutaman viikon päästä käveli ja puhui entiseen malliin.

Tällä sairaalareissullaan Taimi Turkulainen tutustui Elisabeth Nurseringiin, joka oli hänen omahoitajansa. Taimi oli niin tyytyväinen saamaansa kohteluun, että toimitti jälkikäteen runsaan kukkakimpun Elisabethille.

Sanastoa: ruttoon, rutosti(itäsuom.)= nopeasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.