keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tarjolla vielä lähes kokonainen vuosi täynnä mahdollisuuksia









Saimme taas uuden vuoden entisen käytetyn tilalle! Ajatelkaa, eikö ole hienoa. Vaikka olisimme miten huonosti käyttäneet entisen vuoden; tuhlanneet sen vaikka mihin turhaan, niin silti tasapuolisesti kaikille ojennetaan taas uusi vuosi, että okei ole hyvä tässä saat uuden, ota ja elä! 

Sitä paitsi käytettyä ei tarvitse edes palauttaa takaisin; saamme pitää sen edelleen itsellämme, voimme liittää sen elämänkokemus -varastoomme. Niin halutessamme saamme lehteillä menneitä vuosia, myös vuotta 2013, että hih herranen aika sentään minäkö tein tuollaistakin jestas sentään!

Uusien vuosien jakelua säestettiin Turussa melkoisella ilotulituksella, joka alkoi klo 18 ja sitä jatkui lähes taukoamatta klo 02:een saakka. Kaupungin oma ilotulitus oli klo 24.00 Samppalinnan mäeltä. Yllä olevista kuvista osa on yksityisten kaupunkilaisten tarjoamista näkymistä, osa kaupungin ilotulituksesta!

Noin, tästä sitten eteenpäin, eläkää hyvin; kukin omalla valitsemallanne tiellä toisten elämää kunnioittaen!

4 kommenttia:

 1. Hieno loppukaneetti!

  Oliko noita raketteja jotenkin enemmän kuin ennen, tuntui välillä että paraislaisetkin räjäyttää itsensä ilmaan. Yritin sitkeesti nukkua, mutta ei siitä mitään tullut. Jotain hylsyjä päätyi kolinasta päätellen katollekin. Ei ole kyllä mun juttu. Voisi yksityisiltä kieltää koko leikin jos multa kysyisi :) pelittavan hienoja kyllä kotirakeyitkin jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saariston kasvatti kommentista! Olimme ensimmäistä uutta vuotta Turussa, joten emme tiedä aiemmista vuosista, mutta ihmettelimme kyllä kovasti ilotulitusten määrää. Ja olin kauhuissani siitä rahamäärästä, joka poksauteltiin taivaalle hetken iloksi ja seuraavien päivien roskaksi.

   Poista
 2. Osuvasti todettu! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.