sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Elisabethin karitsankielisalaatti


Elisabeth Nurseringilla on usein sairaalatyössään työvuoroja viikonloppuisin; mutta nyt hänellä oli sekä lauantai että sunnuntai kokonaan vapaata.

Sen kunniaksi hän miehensä kanssa päätti tehdä jotain erittäin herkullista.

Salaattiin he laittoivat jäävuorisalaattia, varsiselleriä, päärynää, sipulia, kevätsipulia, suolapähkinöitä, tuoretta ja aurinkokuivattua tomaattia, vihreää paprikaa, auringonkukan ja kurpitsan siemeniä, musta- ja valkopippuria, kuivattua lipstikkaa ja oreganoa sekä kaiken kruunuksi suolavedessä keitettyä karitsankieltä.

Elisabethilla ja miehellään on ollut oikein hieno viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.